Aer conditionat multisplit

           Sistemele de climatizare de tip multisplit sunt utile pentru crearea ambientului cu temperatura potrivita in cladiri sau spatii largi rezidentiale, permitand racordarea mai multor unitati AC de interior diferite la o singura unitate externa. De exemplu, puteti monta atat o coloana de aer conditionat, cat si o caseta de tavan sau un split de perete. Pot fi cuplate de la una pana la 5 unitati de aer conditionat interne distincte, in functie de necesitati si preferinte.
           Pe piata sunt disponibile doua tipuri de sisteme de aer conditionat multisplit, clasice si moderne. In categoria primelor se inscriu cele cu functionare On-Off, presupunand cicluri continue de pornire/oprire pentru a raci, respectiv incalzi una sau mai multe incaperi.
In cazul sistemelor moderne de climatizare, dotate cu echipamente avansate Inverter, compresorul isi modifica viteza de operare pentru a atinge temperatura dorita si a o mentine la un nivel constant, obtinand concomitent un consum redus energetic.
           Avantajul unui sistem multisplit de aer conditionat consta in vastele posibilitati de configurare a traseelor frigorifice, in functie de propriul proiect. Aveti la indemana o oferta diversificata de casete de tavan, duct-uri, convertibile pentru podea /plafon, coloane de aer conditionat de la branduri cu renume in domeniul climatizarii rezidentiale si industriale.