Aer conditionat duct

Aparate de aer condiționat de tip duct (tubulatură) –  permit manipularea aerului din încăpere şi distribuirea aerului proaspăt de afară. În plus, dispersia aerului în încăpere se face printr-o reţea  de conducte,  de la o singură unitate, fapt pentru care acest sistem este rentabil din punct de vedere economic. Schimbul de aer se reglează printr-o supapă.  Acest sistem va fi soluţia potrivită pentru cumpărătorii care doresc să păstreze intact  aspectul exterior al încăperii, deoarece este vizibilă doar grila.
Reprezinta una dintre cele mai elegante solutii pentru climatizare datorita instalarii unitatii interioare deasupra tavanului fals.
Grilele de refulare a aerului cu care sunt prevazute echipamentele realizeaza o distributie uniforma a aerului conditionat in incapere, conferand totodata si un design modern incaperii datorita amplasarii lor. De asemenea, prin conectarea la unitatea interioara a aparatului de aer conditionat tip duct a unei tubulaturi flexibile, rectangulare este posibila improspatarea aerului cu aer conditionat din exterior.

Aparatele de aer conditionat Duct sunt silentioase si au un design compact, fiind potrivite atat resedintelor, cat si spatiilor comerciale, incaperilor mari etc.
Se clasifica in: aparate de aer conditionat Duct ON/OFF si aparate de aer conditionat Duct Inverter.
Echipamentul aparatului de aer conditionat Duct ON/OFF se monteaza in plafonul suspendat. Aerul care patrunde in incapere intra prin intermediul grilelor al carui design se asorteaza cu orice tip de incapere.
Aparatele de aer conditionat Duct Inverter sunt dotate cu tehnologia Inverter ce au un consum redus de energie electrica.