Despre noi

AQUARYS este o firma cu capital privat românesc infiintata in anul 2004. Firma si-a focalizat intreaga atentie, inca din prima zi de la infiintare asupra necesitatilor clientilor sai, realizind contracte de colaborare cu numeroase firme de prestigiu.

Odata cu autorizarea de catre ANRSC, BRML si RADET, AQUARYS a inceput montarea si distributia de aparatura de masura si control pentru instalatiile sanitare.

Înca din anul 2004 compania activeaza ca distribuitor de solutii in domeniul instalatiilor de Climatizare, Ventilatie si Sanitare. instalare aer conditionat Pe masura ce solicitarile clientilor au crescut, AQUARYS si-a diversificat gama produselor comercializate si instalate, fiind în prezent distribuitoare a produselor pentru instalatii termo-sanitare: Minol, Zenner, Buderus, Motan si aer conditionat: Fujitsu, LG, Haier, Aux, Midea, Samsung, Daikin, Ariston, Ferolli, Mitsubishi Electric, Panasonic, Gree, Inventor, Hitachi, Carrier .

AQUARYS asigura comercializarea, consultanta, proiectare, montaj si service specializat. În prezent avem contracte de colaborare cu SC Aston Com, Inventor Concept in vederea montarii aparatelor de aer conditionat. Echipamentul folosit de echipele noastre este de ultima generatie, având tot ce este necesar pentru montarea aparatelor de aer conditionat.

Personalul este tânar si calificat, având experienta in domeniu de peste 10 ani.
Echipele noastre au realizat montajul unui nr de peste 5000 buc aparate de aer conditionat, au realizat lucrari complexe de Ventilatie, sisteme Multisplit, sisteme VRF echipamente de Climatizare Comerciale tip Coloana, tip Duct .

AQUARYS a promovat si promoveaza pe orice cale activitatea sa si produsele pe care le comercializeaza, prin mai multe mijloace de publicitate(web, bannere, out-door), marindu-si astfel numarul clientilor. Fiecare marca de echipament distribuit de AQUARYSreprezinta una dintre cele mai avantajoase si mai performante in domeniu.

In timp experienta acumulata ne-a facut sa realizam ce cel mai bun vector de imagine pentru Noi este Clientul multumit ! Din acest motiv Moto-ul Companiei noastre declarat este “In serviciul Dumneavoastra !”