Aer conditionat caseta

Procurarea unui aparat de aer condiÈ›ionat necesită o atenÈ›ie deosebită, deoarece el trebuie să ne servească impecabil mulÈ›i ani la rînd. Astfel, este important să alegem un dispozitiv de calitate, fără a plăti în plus pentru funcÈ›iile, care nu sunt necesare.
Să facem o alegere corectă împreună!
După cum se ÅŸtie, condiÅ£iile meteorologice au o influenţă semnificativă asupra vieÅ£ii organismelor, iar organismul uman nu este o excepÅ£ie. Prin urmare, este important să păstrăm o anumită temperatură ÅŸi umiditate în încăperea în care ne aflăm.

Pentru menÅ£inerea unui climat favorabil într-un spaÅ£iu închis, sunt folosite diferite tipuri de aparate de aer condiÅ£ionat, în funcÅ£ie de destinaÅ£ia lor: pentru automobil, pentru casă, industriale, cu destinaÅ£ie specială.
Sunt solutia perfecta de climatizare pentru spatiile moderne dotate cu plafoane suspendate, fiind recomandate in general pentru spatiile de birouri.  Sunt compuse dintr-o unitate interioara, o unitate exterioara si telecomanda pentru unitatea interioara. Pot fi utilizate atat pentru racire, cat si pentru incalzire (functie INVERTER).

Atat aparatele de aer conditionat Caseta On/Off, cat si aparatele de aer conditionat tip Caseta Inverter sunt utile atunci cand spatiul disponibil instalarii unui aparat de aer conditionat este redus, solutia optima fiind instalarea unei casete in tavan. Cele inverter sunt cu pana la 40% mai economice din punct de vedere energetic fata de cele on-off. Datorita capacitatilor mari, casetele de tavan reprezinta alegerea potrivita in ceea ce priveste climatizarea unor spatii mari.
Aparatele de aer conditionat de tip Caseta On/Off sau Inverter de tavan se pot instala atat in incinte mici cat si mari: localuri, magazine, etc.. .Au un design placut ce se poate asorta cu majoritatea stilurilor arhitecturale.